Ανακοίνωση Δ.Σ. του ΑΣΜΘ “Ο Μέγας Αλέξανδρος”


Ανακοίνωση Δ.Σ. του ΑΣΜΘ “Ο Μέγας Αλέξανδρος”

Το Δ.Σ. του Α.Σ.Μ.Θ. “Ο Μέγας Αλέξανδρος” θα ήθελε να ενημερώσει τα μέλη και τους αθλητές του αναφορικά με την παρουσία του προέδρου μας στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. στις 21 Μαΐου 2018 και την πληροφόρηση που είχε για τα θέματα που απασχολούν τον Σύλλογό μας.

Έπειτα από σχετική διευκρίνιση την οποία λάβαμε, όλες οι αποφάσεις, οι πληροφορίες και τα αποτελέσματα, για όλα τα αθλήματα που υπάγονται στην Ομοσπονδία ανακοινώνονται μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Γ.Ο. www.ego-gymnastics.gr. Να σημειώσουμε ότι για την ανακοίνωση αποτελεσμάτων, πρέπει πρώτα αυτά να έχουν εγκριθεί από το Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. Καμία άλλη σελίδα σε οποιοδήποτε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η οποία φέρει το λογότυπο της Ε.Γ.Ο. δεν αναγνωρίζεται από την Ε.Γ.Ο. ως επίσημο μέσο επικοινωνίας της. Κατ’ επέκταση οποιαδήποτε δημοσίευση ή ανακοίνωση, αποτελεσμάτων ή συμμετοχών, η οποία δεν έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας www.ego-gymnastics.gr δεν είναι έγκυρη, ούτε δεσμεύει την Ομοσπονδία.

Επίσης αναφορικά με την θέσπιση Γ΄ κατηγορίας για το Άθλημα του Μπόουλινγκ, αυτή δεν υφίσταται τόσο γιατί δεν προβλέπεται από τον εσωτερικό κανονισμό του αθλήματος ο οποίος ψηφίστηκε στην Γ.Σ. της Ε.Γ.Ο. στις 22.11.2017 και ο οποίος έκτοτε ισχύει, όσο γιατί δεν συμπεριλήφθηκε ως οφειλόταν στην αναλυτική προκήρυξη της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας.