Ενημέρωση Μελών Α.Σ.Μ.Θ. “Ο Μέγας Αλέξανδρος”


Ενημέρωση Μελών Α.Σ.Μ.Θ. “Ο Μέγας Αλέξανδρος”

Το Δ.Σ. του Α.Σ.Μ.Θ. “Ο Μέγας Αλέξανδρος”, στο πλαίσιο της εντολής που έλαβε από την Γ.Σ. του Συλλόγου την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018, συγκέντρωσε όλα τα απαραίτητα έγγραφα και την Δευτέρα 21 Μαΐου πραγματοποίησε συνάντηση στην Αθήνα με ιδιοκτήτη αίθουσας Μπόουλινγκ.
Η συνάντηση έγινε με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας και την συνεχή συκοφάντηση του Συλλόγου μας. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, παρουσίασε στον ιδιοκτήτη της εν λόγω αίθουσας όλα τα έγγραφα, τα οποία αποδεικνύουν, χωρίς καμία απολύτως αμφισβήτηση ότι:

1. Ουδέποτε ο Σύλλογος κινήθηκε εναντίον της αίθουσας με την υποβολή οποιουδήποτε εγγράφου.
2. Ουδέποτε ο Σύλλογος έκανε οποιαδήποτε ενέργεια ή συζήτηση ή συνάντηση, με σκοπό να δημιουργήσει πρόβλημα στην αίθουσα.
3. Η αίθουσα δεν είχε δικαίωμα να ενταχθεί στην παράταση του Νόμου περί αδειών λειτουργίας.

Ο ιδιοκτήτης της αίθουσας λαμβάνοντας γνώση όλων των εγγράφων, διευκρίνισε ότι ουδέποτε είπε ότι ο Σύλλογος ή οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ. προσπάθησε να δημιουργήσει πρόβλημα στην αίθουσα και ζήτησε συγνώμη από το Δ.Σ. του Συλλόγου, παρουσία μετόχων της εταιρείας του, για την περίπτωση που τα λεγόμενα του δημιούργησαν εσφαλμένες εντυπώσεις, η οποία και έγινε αποδεκτή.

Όσον αφορά τους “γνώστες” της κείμενης νομοθεσίας και τις δημόσιες αναρτήσεις τους, καλό θα ήταν στο μέλλον να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν αναφέρονται σε ΦΕΚ με υπονοούμενα για τον Σύλλογο μας ή μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας.
Από σήμερα θα θεωρούμε ότι γράφουν και διαδίδουν ψέματα, με αποκλειστικό σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Σύλλογο μας, στο Άθλημα μας και στις σχέσεις μας με άλλους Συλλόγους, αίθουσες και την Ομοσπονδία.
Για ακόμη μια φορά φάνηκαν αδιάβαστοι, απροετοίμαστοι και αποδείχθηκαν περίτρανα ψεύτες και συκοφάντες. Αλλά όπως λέει και ο σοφός Ελληνικός λαός “το ψέμα έχει κοντά ποδάρια”.

Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας